Νέο ένταλμα σύλληψης

Νέο ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος τού ήδη καταζητούμενου επιχειρηματία Αναστασίου Πάλλη μετά την κακουργηματική δίωξη, που ασκήθηκε χθες σε βάρος του για διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού με τον επιστάτη του, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Την ίδια ώρα η αντιτρομοκρατική διενεργεί ελέγχους σε 25 κοντέινερ στο μουσείο όπλων του φυγόδικου επιχειρηματία, προκειμένου να εντοπιστεί κρυμμένος οπλισμός, που μπορεί να έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή.

Τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι τού εφοπλιστή αξιολογούνται από τις διωκτικές Αρχές.

Νωρίτερα, διαβιβάστηκε στη Βουλή αίτημα των εισαγγελικών αρχών για άρση της βουλευτικής ασυλίας των Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρου, για άσκηση παράνομης βίας, σχετικά τα επεισόδια που προκάλεσαν στο Μελιγαλά.

Την ίδια ώρα προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο επιστάτης του καταζητούμενου εφοπλιστή.

Παράλληλα, δύο γυναίκες, οι εφέτες ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, ανέλαβαν τη δικογραφία με το φάκελο της Χρυσής Αυγής, ενώ σε κλίμα ομοφωνίας, Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, διαβουλεύονται για το τελικό κείμενο της τροπολογίας που θα προβλέπει την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, το οποίο θα τεθεί προς ψήφιση την ερχόμενη Τρίτη στην Ολομέλεια.

Πάντως η Χρυσή Αυγή κατέθεσε ένσταση αντισυνταγματικότητας για τη σχετική τροπολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα