Εκπνέει η προθεσμία για την αποστολή των στοιχείων

Έωςτα μεσάνυχτα πρέπει να παραδώσουν στονΚυριάκο Μητσοτάκη οι γενικοί γραμματείςτων Υπουργείων τις λίστες με το πλεονάζονπροσωπικό, ενώ αύριο αναμένεται ναανακοινωθούν τα κριτήρια βάσει τωνοποίων τίθενται σε καθεστώς κινητικότηταςχιλιάδες υπάλληλοι. Σύμφωναμε πηγές του Υπουργείου Ναυτιλίας, αποαύριο θα ξεκινήσει διαβούλευση μεταξύτων δύο αρμόδιων Υπουργών, προκειμένουνα μειωθεί ο αριθμός των υπαλλήλων πουθα τεθούν σε διαθεσιμότητα, καθώς οΜιλτιάδης Βαρβιτσιώτης θεωρεί τοΥπουργείο υποστελεχωμένο.

Νωρίτεραο

κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση μεβουλευτές της ΝΔ ενόψει της αυριανήςψήφισης τροπολογίας που αφορά τηναναδιάρθρωση του δημοσίου και τηνκατάργηση φορέων, η οποία εντάσσεταιστο νομοσχέδιο για την αυθαίρετη δόμηση.

Αρκετοίεκ των παρισταμένων επέκριναν δριμύτατατον υπουργό οικονομικών, ο οποίος στηχθεσινή του συνέντευξη στο Ροιτερςέκανε λόγο για κόπωση των βουλευτών. Οκ. Μητσοτάκης συντάχθηκε με τη θέση τωνβουλευτών λέγοντας οτι δεν υπάρχεικόπωση, ενώ χαρακτήρισε φαουλ το μπροςπισω με τις εξαιρέσεις στην κινητικότηταστο υπουργείο παιδείας.

Ογραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Θανάσης Μπούραςδιαφώνησε με την εκτίμηση Στουρνάραλέγοντας οτι η ΚΟ δεν είναι καθόλουκουρασμένη αλλά υπεύθυνη και ετοιμοπόλεμη.Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔΜάκης Βορίδης χαρακτήρισε ειρωνικά τηδήλωση Στουρνάρα "ακόμη μια ώριμητοποθέτηση του υπουργού" και ο πρώηνυπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή,Γιώργος Βλάχος επέμεινε οτι οι βουλευτέςαπαιτούν ενημέρωση και σεβασμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα