Έκοψαν το κοινωνικό τιμολόγιο

Η ΔΕΗ διέκοψε το κοινωνικό τιμολόγιο στην οικογένεια του φαντάρου που σκοτώθηκε σε άσκηση στο Βόλο, από βλήμα όλμου, με το σκεπτικό ότι δεν έχει πλέον τέσσερα αλλά τρία παιδιά, όπως καταγγέλλει η αδελφή του. Αναφέρει ακόμη ότι η αποζημίωση των 13.000 ευρώ που έλαβαν για τον θάνατο του οπλίτη φορολογήθηκε από την εφορία, η οποία πήρε 3.000 ευρώ πριν ακόμη μπουν στον λογαριασμό.

«Eίμαι η αδερφή του φαντάρου που σκοτώθηκε στον Βόλο από την Πάτρα. Μας ειδοποίησαν

από τη ΔΕΗ ότι δεν δικαιούμαστε το πολύτεκνο γιατί είμαστε τρία παιδιά τώρα και δεν είμαστε τέσσερα. Όταν μπήκαν τα λεφτά του Φώτη για τα έξοδα που έβαλε ο στρατός τα 13.000 τα 3.000 τα πήρε η εφορία πριν μπουν στον λογαριασμό. ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ.. Όταν χάνονται τέτοια παιδιά ΗΡΩΕΣ όπως αποκάλεσαν το παιδί μας και το κράτος κοιτάει από που να μαζέψει χρήματα, τότε, ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ!!!!!.. Θα θέλαμε να μαθευτεί στον κόσμο σε τι άθλια χώρα ζούμε όταν χάνονται τα παιδιά μας…».

Αυτή είναι η συγκλονιστική επιστολή – ράπισμα στο ανάλγητο κράτος, της αδελφής του πεζοναύτη, που μαζί με δυο ακόμη στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους, σε στρατιωτική άσκηση στο Πεδίο Βολής στο Βόλο. Έδωσαν τη ζωή τους στο βωμό του στρατιωτικού καθήκοντος κατά την εκτέλεση διατεταγμένης στρατιωτικής υπηρεσίας.

Η οικογένεια του νεαρού στρατιώτη που σκοτώθηκε σε άσκηση στον Βόλο, από βλήμα όλμου, καταγγέλλει την σκαιότατη συμπεριφορά του Κράτους, της Εφορίας και της ΔΕΗ, απέναντι τους. Άραγε με ποια κριτήρια, το Ελληνικό Δημόσιο “κοστολόγησε” την ζωή ενός 19χρονου στρατιώτη με 13.000 ευρώ! Και μάλιστα, απ΄ αυτά κράτησε τις 3000 για φόρο!!! Φόρο για τι ακριβώς;

Χρήστος Καπούτσης

Keywords
Τυχαία Θέματα