Εκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως ο ιατρικός φάκελος με όλα τα δεδομένα για την κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ εκλάπη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τις τελευταίες ημέρες άγνωστοι επιχειρούν μέσω του διαδικτύου να βρουν κάποιο μεγάλο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, προκειμένου -έναντι αδράς αμοιβής, φυσικά- να πουλήσουν τον φάκελο με όλα τα στοιχεία που έχουν να κάνουν με την πορεία της αποθεραπείας του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Όλος αυτός ο «θόρυβος» οδήγησε την μάνατζερ του Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ,

να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε:

«Εδώ και μερικές ημέρες κλεμμένα έγγραφα και δεδομένα προσφέρονται προς πώληση. Αυτός που τα προσφέρει ισχυρίζεται πως αποτελούν τον ιατρικό φάκελο του Μίχαελ Σουμάχερ.

Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε αν αυτά τα έγγραφα είναι αυθεντικά. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως έχουν κλαπεί. Η κλοπή έχει αναφερθεί. Οι Αρχές έχουν εμπλακεί.

Ενημερώνουμε πως τόσο η κατοχή όσο και η δημοσιοποίηση αυτών των δεδομένων είναι απαγορευμένη.

Το περιεχόμενο οποιοδήποτε ιατρικού φακέλου είναι αυστηρά προσωπικό και απόρρητο και δεν μπορεί να γίνει διαθέσιμο στο κοινό.

H οικογένεια Σουμάχερ θα κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε επιχειρήσει να δημοσιεύσει αυτά τα στοιχεία, με την τελευταία φράση να είναι «εμπιστευόμαστε την κατανόησή σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα