Έκκληση για φάρμακα

Έκκληση για φάρμακα για τους άπορους και ανασφάλιστους καρκινοπαθείς, απηύθυνε -μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τον Τάκη Καμπύλη- η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων και Ιατρών ΚΕΦΙ, Ζωή Γραμματόγλου.

Η κα Γραμματόγλου έκανε λόγο για ελλιπή ενημέρωση των ασθενών για τα δικαιώματά τους και περιέγραψε το «Γολγοθά» που αντιμετωπίζουν οι ανασφάλιστοι ασθενείς, διερωτώμενη πόσο κοστολογούν την ανθρώπινη ζωή οι αρχές. «Πρέπει να αισθάνονται δολοφόνοι με τους νόμους που ψηφίζουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσοι
επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕΦΙ στο τηλ. 210 6468222

Εν τω μεταξύ, έκκληση για δύο συγκεκριμένα φαρμακευτικά σκευάσματα, το SIKLOS 1000mg/tab και το ΑVONEX 30mg/ 0,5ml, απευθύνει το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα. Το πρώτο σκεύασμα το χρειάζεται παιδάκι οικογένειας ανέργων που πάσχει από δρεπανοκυτταρική αναιμία και νοσηέλεύεται στη Θεσσαλονίκη και το ΑVONEX άνεργος ασθενής ο οποίος πρέπει να το προμηθευτεί μέχρι τις 28 Μαρτίου.

Όσοι μπορούν να βοηθήσουν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλ. 210- 7628209/ 6977 747431 ή στο email [email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα