Εφυγε από τη συνέντευξη Τύπου ο Μουρίνιο!

Οι αλλεπάλληλες ερωτήσεις που έκαναν οι δημοσιογράφοι στον Ζοσέ Μουρίνιο σχετικά με τον Κέβιν Ντε Μπρούιν έκαναν τον Πορτογάλο να φύγει από την συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Champios League.



Η Τσέλσι αντιμετωπίζει αύριο την Στεάουα εκτός έδρας για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο Ντε Μπρούιν έμεινε εκτός αποστολής για τους «μπλε» με συνέπεια οι δημοσιογράφοι να τον

ρωτούν συνεχώς για το συγκεκριμένο θέμα.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο 21χρονος δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Πορτογάλου μετά το ματς με την Τότεναμ για το πρωτάθλημα ενώ για τους «μπλε» θα λείπει παράλληλα και ο Αζάρ λόγω τραυματισμού.

Το μέλλον του Ντε Μπρούιν θεωρείται αμφίβολο στην πρώτη ομάδα της Τσέλσι, καθώς λέγεται ότι ο Βέλγος θα προπονείται στο εξής με την U-21 ενώ είναι πιθανό να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την ομάδα του Λονδίνου.

Όλα αυτά προκάλεσαν τις απορίες των δημοσιογράφων με τον Πορτογάλο να εκνευρίζεται, καθώς όπως είπε ο ίδιος «Με ρωτούν συνέχεια για παίκτες που δεν παίζουν και ενώ αρχικά θέμα ήταν η απουσία του Μάτα τώρα όλοι ασχολούνται με την Ντε Μπρούιν».

Keywords
Τυχαία Θέματα