Έφοδοι της αστυνομίας σε γραφεία της Χ.Α.

Συνεχίζονται οι έρευνες σε τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που κηδεύτηκε μέσα σε κλίμα έντασης και οδύνης, στο Νεκροταφείο Σχιστού, με εκατοντάδες ανθρώπους να τον συνοδεύουν εν μέσω συνθημάτων στην τελευταία του κατοικία. Αυτή την ώρα γίνονται έφοδοι της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Μέγαρα, τη Λούτσα, τα Λιόσια
και τη Σαλαμίνα. Εν τω μεταξύ, πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο δολοφόνος του συνδέεται με τη Χρυσή Αυγή. «Έπαιρνε χαρτζιλίκι από την οργάνωση ο ίδιος και η οικογένειά του» λέει το περιβάλλον του και πως αυτή η οικονομική εξάρτηση από ίσως τον ώθησε να πάει στο σημείο της συμπλοκής. Φωτογραφία του Έθνους που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει τον 45χρονο σε κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής, ενώ σε βίντεο εμφανίζεται να μοιράζει τρόφιμα σε συσσίτια της Χρυσής Αυγής.

Ο ίδιος ο δράστης υποστήριξε ότι ήταν σε άμυνα, ωστόσο τόσο οι μαρτυρίες από τον τόπο της δολοφονίας, όσο και οι γιατροί, που μιλούν για επαγγελματικό χτύπημα, τον διαψεύδουν. Να βρεθεί εκείνος που τηλεφώνησε στο δολοφόνο, ζήτησε ο πατέρας του θύματος.

Παραμένουν, εν τω μεταξύ, τα ερωτήματα για τη στάση της αστυνομίας. Αυτόπτης μάρτυρας είπε, ότι κατέθεσε στην αστυνομία πως η ομάδα ΔΙΑΣ ήταν παρούσα πριν αρχίσει η συμπλοκή.
Keywords
Τυχαία Θέματα