Ευχές για την οικοδόμηση μίας νέας χώρας

"Έχουμε την ευκαιρία ν' αρχίσουμε να χτίζουμε μια νέα Ρουμανία και ναεπιδιορθώσουμε ό,τι έχει γίνει λάθος τα προηγούμενα χρόνια" τονίζει ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας Βίκτορ Πόντα στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά.

"Για την κυβέρνηση, το 2013 θα είναι γεμάτο προκλήσεις καιη μεγαλύτερη είναι η εκπλήρωση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει και η στήριξη των Ρουμάνων σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ξεπεράσαμε έναν χρόνο συγκρούσεων και νικήσαμε το παρελθόν. Έχουμε

την ευκαιρία ν' αρχίσουμε να οικοδομούμε, το 2013, μια νέα Ρουμανία και να επιδιορθώσουμε ό,τι έχει γίνει λάθος τα περασμένα χρόνια. Να δώσουμε στους Ρουμάνους πολλούς λόγους υπερηφάνειας κι εμπιστοσύνης κι έναν χρόνο, κατά τον οποίο το δίκαιο, το κοινό αίσθημα και η δικαιοσύνη θα είναι αυτά που θα μετρούν περισσότερο" αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πόντα.

Οι Ρουμάνοι αξίζουν περισσότερα απ' όσα είχαν τα προηγούμενα χρόνια και το κράτος θα είναι πιο αποτελεσματικό, πιο ακριβές, πιο δυνατό και πιο ειλικρινές απέναντι στους πολίτες, σημειώνειο κ. Πόντα κι εύχεται σε όλους τους Ρουμάνους "ένα καλύτερο 2013, πιο ευημερές, μια χρονιά με περισσότερη αλληλεγγύη και ενότητα".

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα