Εφαρμογή για κρατήσεις

Δωρεάν εφαρμογή για smartphones που θα απευθύνεται τόσο στους επισκέπτες, όσο και στους ιδιοκτήτες μικρών καταλυμάτων καθιστώντας την διαδικασία εύρεσης και κράτησης ενοικιαζόμενων δωματίων σημαντικά ευκολότερη, προσφέρει το Discoveroom.
Ο Νίκος Αναγνώστου, δημιουργός του discoveroom, μίλησε στη Νικολέτα Αυλωνίτη γι αυτή την εφαρμογή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια απλή και δωρεάν εφαρμογή που φιλοδοξεί να καταστήσει τα μικρά καταλύματα ανταγωνιστικά. Αρχικά,
οι ιδιοκτήτες λαμβάνουν ένα εύκολο εργαλείο για να καταχωρούν και να ενημερώνουν τις κρατήσεις τους, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Εντός των επόμενων μηνών, η υπηρεσία θα επεκταθεί με τη δυνατότητα απευθείας κράτησης από την ιστοσελίδα κάθε καταλύματος, τον συγχρονισμό των κρατήσεων από τα διάφορα κανάλια, καθώς επίσης τη δυνατότητα για τους καταναλωτές εύρεσης καταλύματος και κράτησης δωματίου κατευθείαν από την ιστοσελίδα discoveroom.com.

Η εφαρμογή, που πρόσφατα κυκλοφόρησε για κινητά iOS & Android, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, χρησιμοποιείται ήδη από καταλύματα, όχι μονάχα στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία, η οποία τον Σεπτέμβριο συμπληρώνει ένα χρόνο ζωής, ανακοινώνει σήμερα επένδυση ύψους 300.000 ευρώ από το Jeremie Openfund II, σε συνέχεια της αρχικής επένδυσης ύψους 100.000 ευρώ τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Keywords
Τυχαία Θέματα