Έχασε την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ

Έπαιρνε την πρώτη θέση στον όμιλο του με νίκη. Ακόμη και με σύο συγκεκριμένα σκορ ισοπαλίας (0-0, 1-1). Ο ΠΑΟΚ όμως δεν τα κατάφερε. Αν και η πρόκριση ήταν εξασφαλισμένη, έπειτα απο το 2-2 στην Τούμπα με την Άλκμααρ έμεινε δεύτερος και μπαίνει στο γκρουπ των "ανίσχυρων" για την κλήρωση των "32" του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Ολλανδοί ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν δύο φόρες χάρη σε τέρματα των Λαμ (31') και Γκέρντερ (70' πέν.) ενώ η ομάδα του Χουμπ Στέφενς ισοφάρισε με τους Λούκας (37') και Πόζογλου (94').


Οι

ποδοσφαιριστές της Άλκμααρ ξεκίνησαν πιο δυνατά από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 31' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Λαμ, ο οποίος βρέθηκε μέσα στην περιοχή με πλάτη προς τον Γλύκο και τον Αθανασιάδη και με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και μετά στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.


Εξι λεπτά αργότερα, ήρθε η ισοφάριση για την ελληνική ομάδα με πέναλτι που κέρδισε ο Κίτσιου από τον Λιούις και ο Λούκας που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι, όμως, συνέχισαν να έχουν προβληματική εικόνα και στο 70' η Αλκμααρ κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Λάζαρ και ο Γκέρντερ δεν δύσκολεύτηκε να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ ήταν να ισοφαρίσει στο 94' με κεφαλιά του Πόζογλου μετά από σέντρα του Λούκας αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να του χαρίσει την πρώτη θέση.


ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Κωνσταντινίδης (54' Σκόνδρας), Στοχ (74' Πόζογλου), Λούκας, Αθανασιάδης (64' Νέτσιντ).

ΑΛΚΜΑΑΡ (Ντικ Άντβοκαατ): Ντε Βίντερ, Ράινεν, Χαπς, Χουντ, Λαμ, Γκουντελί, Γκέρτερ, Όβερτουμ (73' Γιόχανσον), Μπέργκινς, Λιούις (54' Γκουντμουνσον), Άντβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα