Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο

Κατατέθηκε το μεσημέρι στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο. Προβλέπονται μεταξύ άλλων αυστηρότεροι έλεγχοι για το πόθεν έσχες κυρίως των δημόσιων λειτουργών ενώ επιφέρει αλλαγές σε επικουρικές συντάξεις , εφάπαξ, ΑΦΜ, ΦΠΑ και στη χάραξη του αιγιαλού.

Συγκεκριμένα, το πολυνομοσχέδιο προβλέπει, μεταξύ πολλών άλλων, περικοπές στις επικουρικές συντάξεις των αστυνομικών και των συνταξιούχων ιδρυμάτων του εμπορικού ναυτικού

από την 1.1.2015, μειώσεις στα εφάπαξ βοηθήματα των πολιτικών υπαλλήλων, κατάργηση των φορών υπέρ τρίτων, αναστολή ή απενεργοποίηση του ΑΦΜ των φορολογούμενων που διαπράττουν φοροδιαφυγή ενώ θεσπίζεται και ηλεκτρονικό πόθεν έσχες.

Η συζήτηση και ψήφιση του πολυνομοσχεδίου θα διεξαχθεί σε τρεις συνεδριάσεις. Η πρώτη θα διεξαχθεί το απόγευμα της προσεχούς Τρίτης και οι άλλες δύο, μια πρωινή και μια απογευματινή, την Τετάρτη 6 Αυγούστου σύμφωνα με απόφαση της διάσκεψης των προέδρων της βουλής .

Για συνεχιζόμενες επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων κατηγορεί τα κόμματα της συγκυβέρνησης ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ, με αφορμή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα