e-αυγομαχία για το «Χαμόγελο»

Τσούγκρισμα αυγών online για το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα πραγματοποιηθεί από τις 15 Απριλίου μέχρι τις 30 Μαΐου στo www.tsougresma.gr/hamogelo.

To 75% από το ποσό των συνολικών εισπράξεων ενισχύει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το 25% τη διοργανώτρια εταιρία «ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΟΣ».

Οι εγγραφές θα γίνονται δωρεάν στη διεύθυνση www.tsougresma.gr/hamogelo/, και με την εγγραφή σας θα έχετε δωρεάν δύο e-αβγά για να συμμετάσχετε στην e-αυγομαχία και να
τσουγκρίσετε online με τους φίλους, τα μέλη και τους πελάτες σας.

Αν χρειαστείτε περισσότερα e-αυγά μπορείτε να τα αγοράσετε  από το www.hamogelo.gr μέσω paypal

Σημαντικό στοιχείο της πρώτης αυτής Πασχαλινής e-αυγομαχίας είναι ότι, κάθε Φορέας (επιχείρηση, σύλλογος, club, ΜΜΕ, Ομάδα-Σελίδα στο facebook, ιδιώτης κλπ) έχει τη δυνατότητα να αγοράσει και να μοιράσει μαζικά (αυτόματα) στους πελάτες, μέλη, φίλους του διαδικτυακά e-αυγά και όταν αυτοί κάνουν είσοδο (login) στην e-αυγομαχία θα λάβουν το μήνυμα που έχει επιλέξει ο φορέας πχ. ότι «Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και σας προσφέρουμε δέκα Πασχαλινά e-αυγά στηρίζοντας έτσι Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα διαδικτυακά Πασχαλινά e-αυγά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές όπου οι παρουσιαστές θα τσουγκρίζουν online με τους ακροατές και τηλεθεατές τους.

Περισσότερες πληροφορίες μέσω e-mail [email protected] και στο www.diaktinismos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα