Δριμύ «κατηγορώ» από Σαμαρά

Η κυβέρνηση έκανε πραγματικότητα τους χειρότερους εφιάλτες των Ελλήνων πολιτών, είπε ψέματα σε όλους και τελικά χρεοκόπησε τη χώρα, δήλωσε σε τηλεοπτικό μήνυμά του, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς.

Σημείωσε, ότι η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα στη χειρότερη θέση που έχει βρεθεί τις τελευταίες δεκαετίες χωρίς ευρωπαϊκό δίχτυ προστασίας.

Όπως τόνισε ο κ. Σαμαράς, η κυβέρνηση
βρίσκεται σε πανικό και είπε ψέματα αφήνοντας τη χώρα στον αέρα, ενώ έκανε λόγο για κονδύλια που χάθηκαν.

Παράλληλα, επέρριψε ευθύνες στον Πρωθυπουργό κατηγορώντας τον ότι παρακαλάει για νέο μνημόνιο, ενώ σχολίασε πως όσο οι τράπεζες παραμένουν κλειστές, η οικονομία καταρρέει ο λογαριασμός μεγαλώνει.

«Ήδη, κάθε μέρα που μένουν κλειστές οι τράπεζες, η οικονομία καταρρέει, ο λογαριασμός μεγαλώνει, η ανεργία εκτοξεύεται... Αυτό είναι το κόστος των αντιευρωπαϊκών επιλογών της κυβέρνησης. Και τώρα υποκρίνεται, για να μας πει ότι ακόμα διαπραγματεύεται, ότι θέλει δήθεν να παραμείνει στην Ευρώπη, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες! Και λέει ψέματα ότι θα πάει να διαπραγματευθεί μετά ξανά μαζί τους. Πως θα πάει; Όταν τους έχει καταγγείλει ως «εχθρούς»; Κι όταν όλοι τους πιστεύουν, ακόμα και οι σοσιαλιστές Ολάντ, Ρέντσι, Σουλτς, ότι αυτό το δημοψήφισμα είναι για ευρώ ή δραχμή; Η κυβέρνηση κατασπατάλησε όλη την αξιοπιστία της χώρας» τόνισε ο κ. Σαμαράς.
Keywords
Τυχαία Θέματα