Δράσεις για τις γυναίκες

Τον Απρίλιο ξεκινά τη λειτουργία του ο Ξενώνας Κακοποιημένων Γυναικών, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, κατά τη χθεσινή πρώτη ημέρα της Διημερίδας «Νέες Δράσεις για τις Γυναίκες», που πραγματοποιείται στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84.

Παράλληλα, ο κ. Καμίνης εξήγγειλε ότι, πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, τα τμήματα Δια Βίου

Μάθησης του Δήμου Αθηναίων.

«Στο Δήμο της Αθήνας δεν επιτρέψαμε στην κρίση να σταθεί εμπόδιο, ούτε φυσικά και άλλοθι για να αδρανήσουμε», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού που απηύθυνε την πρώτη ημέρα της διημερίδας.

Ήδη, στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου, εξυπηρετούνται σήμερα 4.800 εργαζόμενες μητέρες, ενώ σιτίζονται επίσης, εκτάκτως, άλλα χίλια παιδιά από ολοήμερα, δημοτικά, σχολεία της πρωτεύουσας, πάντα μετά από συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς καθηγητών και γονέων.

Η διημερίδα, την οποία διοργανώνει Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας του Δήμου Αθηναίων, διεξάγεται στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Keywords
Τυχαία Θέματα