«Δώρο η πρόκριση»

Ως δώρο για τα γενέθλιά του περιμένει ο Φερνάντο Σάντος (ο οποίος έγινε σήμερα 57 ετών) την πρόκριση στα τελικά του EURO 2012, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου:

«Περιμένω το δώρο για τα γενέθλιά μου από τους ποδοσφαιριστές μου στο παιχνίδι της Τρίτης και. Είναι κάτι που κυνηγάμε από την αρχή της διοργάνωσης και είμαι πεπεισμένος πως θα τα καταφέρουμε. Τα παιδιά θα δώσουν τα πάντα και πιστεύω θα είναι ωραίο δώρο θα το μοιραστούμε όλοι μαζί. Δεν πρόκειται να πέσουμε στην παγίδα

ότι βολευόμαστε με ισοπαλία. Δεν θα κατέβουμε για ισοπαλία, αλλά για την νίκη. Αν κάνουμε κάτι τέτοιο, θα είναι ξεκάθαρη αλλοίωση της ταυτότητα της ομάδας».

«Ο Κετσπάγια έχει κάνει καλή δουλειά στην εθνική ομάδα της Γεωργίας, που συνεχώς βελτιώνεται. Έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους αντιπάλους της, όπως είχε κάνει και με εμάς στην Αθήνα, όταν πήρε ισοπαλία με σκορ 1-1. Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και δεν μας φοβίζει αυτό. Πρέπει να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση και πάθος για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ο Φερνάντο Σάντος προχώρησε και σε μια κίνηση που δεν μας έχει συνηθίσει, αφού ανακοίνωσε μία μέρα πριν το ματς την ενδεκάδα του αγώνα. Αυτή θα αποτελείται από τους: Τζόρβα, Βύντρα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Σπυρόπουλο, Καραγκούνη, Τζιόλη, Κατσουράνη, Χαριστέα, Σαλπιγγίδη, Γκέκα.

Ο Άγγελος Χαριστέας λογικά θα καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης και επιστρέφει στην ενδεκάδα της Εθνικής μετά από πολύ μεγάλο διάστημα. Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που αγωνίστηκε με το εθνόσημο στο στήθος ήταν στην πρεμιέρα του Μουντιάλ του 2010, όταν η Ελλάδα ηττήθηκε από τη Νότια Κορέα με σκορ 2-0 στις 12/06/2010.

Keywords
Τυχαία Θέματα