Διπλή διάψευση για Μανωλά

Στην διάψευση των σεναρίων που ήθελαν τον Κώστα Μανωλά να βρίσκεται στην Ιταλία για να προχωρήσουν οι επαφές του με την Γιουβέντους προχώρησε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Το απόγευμα της Τρίτης δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα υποστήριζαν πως ο Έλληνας αμυντικός, μαζί με τον Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος δεν είναι ο εκπρόσωπός του και τον Γιάννη Βρέντζο, τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Ρώμης, με αποτέλεσμα να μεγαλώσουν οι φήμες για τη Γιουβέντους, αλλά
και για την Ρόμα.

Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι έσπευσαν να διαψεύσουν άμεσα την είδηση αυτή, ενώ λίγη ώρα αργότερα, η επιβεβαίωση της διάψευσης ήρθε και από τον μάνατζερ του Κώστα Μανωλά, Γιάννη Ευαγγελόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Έλληνας αμυντικός δεν ταξίδεψε για την Ιταλία.

«Μπορώ να πω πως είμαι στην Αθήνα και ο παίκτης είναι εδώ με έμενα. Πριν υπογράψουμε με έναν σύλλογο, θα πρέπει να υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις. Αρχικά η ομάδα να καταθέσει επίσημη πρόταση, ο Ολυμπιακός να την δεχθεί και να υπάρξει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και με εμένα για το συμβόλαιο. Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται, αλλά αυτό είναι διαφορετικό με τη συμφωνία», ήταν τα λόγια του στο «calciomercato».
Keywords
Τυχαία Θέματα