Δίνει λύση μέσω Κίνας ο Βιντιάδης

Τα πράγματα για την ΑΕΚ είναι τρομερά δύσκολα, οι διοικούντες της αναζητούν εναγωνίως ρευστό και στη κατεύθυνση αυτή, ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Δημήτρης Μπρουσιάνος, δείπνησαν το βράδυ της Τρίτης με τον Δημήτρη Βιντιάδη. Τα όσα άκουσαν οι δύο άνδρες από τον υποψήφιο επενδυτή, τους επιτρέπει να ελπίζουν σε οικονομική ανάσα. Μέσω... Κίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποψήφιος επενδυτής Δημήτρης Βιντιάδης δεσμεύτηκε ότι θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εισρεύσει άμεσα ρευστό στα ταμεία της
ΠΑΕ. Ωστόσο, όπως συνέβη και την προηγούμενη φορά που του ζητήθηκε να διευκολύνει ταμειακώς τον σύλλογο, έτσι και τώρα, δεν φαίνεται διατεθειμένος να βάλει χρήματα από την τσέπη του πριν αποκτήσει την ΠΑΕ. Υποστήριξε λοιπόν ότι θα επιχειρήσει να βρει ένα ποσό, απο τους συνεργάτες του στην Κίνα. Τις δύο εταιρίες που... εάν και εφόσον θα μπούν μαζί του, στην ΠΑΕ. Τόνισε πάντως ο Βιντιάδης πως τα όποια χρήματα μπουν (αν μπουν) θα φτάσουν στον σύλλογο το αργότερο μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση και θα ανακοινωθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα