Δικέφαλος... Βίτορ

Με δύο κεφαλιές του Πορτογάλου Βίτορ, ο οποίος έφτασε τα 4 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας μαζί με τον Στοχ στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Καλύτερος ο Δικέφαλος στο παιχνίδι είχε και άλλες φάσεις για γκολ. Ξύπνησαν αργά οι Αρκάδες και προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, αλλά ο Χακόμπο όποτε χρειάστηκε φώναξε παρών.

Σκόρερ

του ΠΑΟΚ ήταν ο Πορτογάλος αμυντικός Βίτορ, ο οποίος πήρε την κεφαλιά από κόρνερ του Στοχ στο 39ο λεπτό βάζοντας τον Δικέφαλο μπροστά στο σκορ.

Το ματς διακόπηκε για 2 λεπτά λόγω υβριστικών συνθημάτων των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του διαιτητή Ιωαννίδη, με τον οποίο τα είχαν προφανώς επειδή δεν έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κουρμπέλη πάνω στον Λάζαρ στο 21ο λεπτό.

Ο Κατσουράνης φρόντισε να προειδοποιήσει τον Αστέρα στο 52' με κεφαλιά που πέρασε δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι στο 52' για να έρθει και πάλι ο Βίτορ στο 57' και με κεφαλιά, ύστερα από φάουλ του Λίνο να κάνει το 2-0 για τον ΠΑΟΚ.


ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου (69' Τζαβέλλας), Κατσουράνης, Βίτορ, Λίνο, Λάζαρ, Τζιόλης, Στοχ, Νίνης, Σαλπιγγίδης (72' Λούκας), Αθανασιάδης (85' Νέτσιντ).

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντες, Ουρτάδο (68' Καράσκο), Κουρμπέλης (58' Κάφα), Γκοϊάν, Πιπίνης, Σέτι, Ουσέρο, Εντό (74' Ντελγκάδο), Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα