Διεργασίες με φόντο τα σενάρια πρόωρων εκλογών

Διεργασίες στη δεξιά πολυκατοικία με φόντο τα σενάρια για πρόωρες εκλογές και την εκλογή του πρόεδρου της Δημοκρατίας. Κάλεσμα συσπείρωσης στα πρώην στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να επιστρέψουν στο κόμμα απηύθυνε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της επιστροφής και του Γιώργου Καρατζαφέρη
στη ΝΔ όταν άνοιξε το σχετικό θέμα. Ο κ. Γεωργιάδης, δεν απέκλεισε ούτε τους κ.κ. Καμμένο, Πολύδωρα και Ζώη.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απέρριψαν τα άνοιγμα Γεωργιάδη. «Η κατάντια της Νέας Δημοκρατίας είναι να απευθύνουν προσκλήσεις τα άκρα, που ο Κώστας Καραμανλής είχε αποκλείσει σε όλη τη διάρκεια της θητείας του με τη φράση "δεν συνομιλώ με τα άκρα"» αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

Την ίδια ώρα γκρίνια επικρατεί και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Χαρακτηριστική είναι η ευθεία επίθεση που εξαπέλησε στον Γιώργο Παπανδρέου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος. "Αυτοί που έφεραν τη χώρα σε αδιέξοδο δεν μπορούν να μας ζητάνε και τα ρέστα" τόνισε αναφερόμενος στη "φιέστα", όπως τη χαρακτήρισε, που θα κάνει ο κ. Παπανδρέου για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, την ίδια μέρα που ανοίγει το Συνέδριο του κόμματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα