Διαβουλεύσεις και κινητοποιήσεις

Διαδοχικές συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και τους υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα έχει σήμερα νωρίς το απόγευμα αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ. Θα έχει προηγηθεί συνάντηση της ΚΕΔΕ με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδίδει το ΑΠΕ, στο

περιθώριο των αυτών των συναντήσεων θα επιχειρηθεί η άμεση σύσταση ομάδας εργασίας των υπουργείων Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη για την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση της διαδικασίας της κινητικότητας των δημοτικών αστυνομικών, καθώς υπάρχουν κενά που επειγόντως πρέπει να καλυφθούν.

Οι πληροφορίες αυτές συμφωνα με το ΑΠΕ διερευσαν από κυβερνητικές πηγές, μετά τις δηλώσεις που έκαναν την Κυριακή οι υπ. Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεχίζουν την αποχή από τα καθήκοντά τους αντιδρώντας στα προωθούμενα με το πολυνομοσχέδιο μέτρα, δηλαδή την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, τη διαθεσιμότητα των δημοτικών αστυνομικών και των σχολικών φυλάκων. Η ΚΕΔΕ γι αυτό το λόγο έχει εξαγγείλει τριήμερο λουκέτο στους δήμους από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου από τη Βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα