Αισιοδοξία Σαμαρά για τους οδικούς άξονες

«Η επανεκκίνηση των μεγάλων οδικών αξόνων θα λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά για την ανάπτυξη και θα συμβάλλει στην μείωση της ανεργίας», εκτίμησε ο πρωθυπουργός, σε συζήτηση που είχε με βουλευτές της ΝΔ στη Βουλή, ενώ στην Ολομέλεια συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα η συζήτηση επί του κρατικού προϋπολογισμού. Επίσης είπε ότι η ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από τη χώρα μας θα βελτιώσει πολύ την εικόνα της στο εξωτερικό.

Πλήρη στήριξη στον Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα,

έδωσε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αφού παρομοίασε τον Υπουργό Οικονομικών με σύγχρονο σάκο του μποξ επεσήμανε ότι σημασία δεν έχει αν κάποιος κάνει λάθη ή ατυχείς δηλώσεις αλλά να κρατάει το καράβι σταθερά στην πορεία και να παράγει αποτελέσματα. Οι επιλογές του οικονομικού επιτελείου έχουν φέρει θετικό αποτέλεσμα για τη χώρα, είπε ο κ. Γεωργίαδης.

Διαβεβαιώσεις ότι δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά έδωσε στη Βουλή ο Υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρονται σε συνέντευξη του υπουργού Γιάννη Στουρνάρα στη γαλλική εφημερίδα «Λιμπερασιόν»

Keywords
Τυχαία Θέματα