Διαμαρτυρία για μη καταβολή επικουρικών

Σε παράσταση διαμαρτυρίας και πικετοφορία στον ΕΔΟΕΑΠ προχώρησαν τη Δευτέρα 27 Ιούλη δυνάμεις του ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, με αφορμή τη μη καταβολή των επικουρικών συντάξεων στους δικαιούχους του Οργανισμού.

Σε συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ - απόντος του προέδρου
Βαγγέλη Τάτση - με τον γραμματέα του ΕΔΟΕΑΠ, Νίκο Καρούτζο και τον ταμία Τάσο Παπαϊωάννου πληροφορήθηκε ότι στις αρχές Αυγούστου ο Οργανισμός θα ανακοινώσει πότε θα καταβληθούν οι επικουρικές συντάξεις, χωρίς ταυτόχρονα τα μέλη της Διοίκησης να δεσμεύονται σε συγκεκριμένη ημερομηνία, που κατά δήλωσή τους «δεν θα είναι πολύ αργά».

Παρομοίως, τα μέλη της Διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ δεν δεσμεύθηκαν, πέραν των αορίστων υποσχέσεων, ότι το ζήτημα με τη μη καταβολή των συντάξεων δεν θα ανακύψει και τους επόμενους μήνες και πάει λέγοντας...

Επιστρατεύοντας το περιβόητο, πλέον, «επιχείρημα» της «κοινωνικής ευαισθησίας» (κάνοντας δηλαδή χάρη σε εργαζόμενους που επί χρόνια καταβάλλουν τις εισφορές τους), είπαν ότι οι επικουρικές συντάξεις καταβλήθηκαν στους ανάπηρους, ενώ έχουν καλυφθεί και τα έξοδα διαφόρων ιατρικών αναγκών των ασφαλισμένων.

Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ καλεί τους εργαζόμενους δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους σε νέα κινητοποίηση στον ΕΔΟΕΑΠ, την Τετάρτη στις 11 π.μ., ώρα που θα συνεδριάσει το ΔΣ του Οργανισμού.
Keywords
Τυχαία Θέματα