Διαμαρτυρία ενάντια στη γούνα

Διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στην εκτροφή, την κακοποίηση και στην σφαγή των γουνοφόρων ζώων πραγματοποιεί η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση «Fur Excellence in Athens, 2015» που πραγματοποιείται στα Σπάτα στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO 24 - 27/3.Η συγκέντρωση γίνεται

στην πλατεία Καπνικαρέας (πεζόδρομος Ερμού) ως τις 14:00. Η Π.Φ.Π.Ο. στο κάλεσμα που απευθύνει επισημαίνει ότι και φέτος ο πολιτισμός και η διεθνής εικόνα της Αθήνας, αλλά και της χώρας μας γενικότερα, προσβάλλονται και πλήττονται με τη διεξαγωγή ενός διεθνούς παζαριού αίματος και δυστυχίας ανυπεράσπιστων, άγριων ζώων - γιατί αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει η έκθεση «Fur Excellence in Athens».

Η Π.Φ.Π.Ο. έχει ξεκινήσει εκστρατεία με στόχο την απαγόρευση της εκτροφής γουνοφόρων ζώων στην Ελλάδα, καθώς πρόκειται για μία περιβαλλοντικά επιβλαβή, φιλοζωικά μη ηθική, κοινωνικά ματαιόδοξη και οικονομικά ατελέσφορη παραγωγική διαδικασία.

Η Π.Φ.Π.Ο. επισημαίνει: «Στις 24 Μαρτίου 2015 διαμαρτυρόμαστε για το εμπόριο προϊόντων που προέρχονται από, και βασίζονται στον, πόνο και την αναίτια θανάτωση ζώων. Σας καλούμε να συμμετάσχετε φορώντας ΚΟΚΚΙΝΑ ρούχα ή αξεσουάρ (παλτό, πουκάμισο, κασκόλ, σκούφους κ.τ.λ.) για να υπογραμμίσουμε αυτό που οι περισσότεροι ξεχνούν: ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ - το κόκκινο του αίματος ανυπεράσπιστων άγριων ζώων τα οποία θανατώνονται κατά χιλιάδες για να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία ορισμένων ανθρώπων».

Keywords
Τυχαία Θέματα