Διαλέγουν στόπερ στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό συνάντηση για τον στόπερ ο οποίος θα καλύψει το κενό του τραυματία Σιόβα, θα έχουν σήμερα ο Μίτσελ με τους Ισά και Καρεμπέ, καθώς η μεταγραφική περίοδος λήγει σε δέκα μέρες.
Τα ονόματα στόπερ, που έχουν προταθεί είναι πάρα πολλά, ωστόσο έχει γίνει κατανοητό στους ανθρώπους της ομάδας πως τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθεί παίκτης, που θα καλύψει επάξια το κενό του Σιόβα και
δεν θα είναι "αλμυρός" στην τιμή απόκτησης του.

Ο Μίτσελ αναζητά έναν παίκτη σχετικά ψηλό και αριστεροπόδαρο, με τον Πεϊτσίνοβιτς της Νις να είναι ό,τι πιο κοντινό στα στάνταρ του. Ο σέρβος αμυντικός πάντως έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι και θα πρέπει να ικανοποιηθεί και η Νις για να τον παραχωρήσει.

Θα πρέπει να τονιστεί ωστόσο πως στην άκρη του μυαλού του Μίτσελ βρίσκεται και ο Τόρες ως εναλλακτική λύση, ενώ ο ισπανός φέρεται να είναι ικανοποιημένος και με την παρουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου.Ο Τόρες βέβαια αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα τραυματισμών και δεν έχει ικανοποιήσει μέχρι τώρα, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η περίπτωση του Αυλωνίτη του Πανιώνιου, που θεωρείται κλεισμένος.
Keywords
Τυχαία Θέματα