Διακοπή στο Άρης-ΠΑΟΚ

Tο ντέρμπι μπάσκετ της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ, διεκόπη με τους διαιτητές να κλείνουν το Φύλλο Αγώνα εις βάρος του γηπεδούχου Αρη, επειδή οι οπαδοί του αρνήθηκαν να εκκενώσουν το "Νίκος Γκάλης", ενώ νωρίτερα πέταξαν αντικείμενα και μια ταμειακή μηχανή στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι διακόπηκε, αρχικά λόγω τραυματισμού του διαιτητή, Παναγιώτη Αναστόπουλου, από αντικείμενο που έριξαν οπαδοί του Αρη από την κερκίδα,

εξαιτίας του οποίου χρειάστηκε να μεταφερθεί στο ιατρείο του γηπέδου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Mε 19'' να απομένουν για το φινάλε του πρώτου μέρους, οι οπαδοί του Άρη πέταξαν νέο αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος οδήγησε τους παίκτες του Άρη και του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια, διατάζοντας τη διακοπή του ντέρμπι! Ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης -σε συνεννόηση με τους δύο συναδέλφους του- αποφάσισε την προσωρινή διακοπή του αγώνα, ζητώντας την άμεση (εντός εικοσαλέπτου) εκκένωση του "Nick Galis Hall".

Κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα οι ομάδες να περιμένουν για περίπου μιάμιση ώρα να μάθουν την τύχη του αγώνα. Εν τέλει, οι διαιτητές αποφάσισαν την οριστική διακοπή, με τον Άρη να έχει κάθε λόγο να... φοβάται για το τι θα επακολουθήσει!

Ο κομισάριος του αγώνα, κ. Τσούλης δήλωσε στο NovaSports3 εξήγησε ότι "σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έδωσαν οι διαιτητές στον Άρη, για την εκκένωση του γηπέδου, οι διαιτητές εξήλθαν στο εικοσάλεπτο, για να διαπιστώσουν ότι οι εξέδρες δεν ήταν επαρκώς εκκενωμένες. Παρ' όλα αυτά και μολονότι υπήρχε και η παράκληση της αστυνομίας, η αρχική προθεσμία των 20', έγινε 45' και μετά μια ώρα. Τότε (στις 19.20) ήταν που "έκλεισε" το φύλλο αγώνα". Και τότε ήταν που ειδοποίησε τη γραμματεία για την οριστική διακοπή. Ο κ. Τσούλης ήταν ο πρώτος που εξήλθε του γραφείου όπου πάρθηκε η απόφαση για τη διακοπή, για αυτό και δεν υπήρχε ενημέρωση νωρίτερα.

Από τα υπόλοιπα ματς του προγράμματος, τα Τρίκαλα χρειάστηκαν δύο παρατάσεις (67-67 40', 83-83 45') για να κάμψουν την αντίσταση του Κόροιβου Αμαλιάδας (Τρίκαλα - Κόροιβος 102-93).

Keywords
Τυχαία Θέματα