Διακοπές με τροχόσπιτο

Φανταστείτε ότι φεύγετε από το σπίτι σας παίρνοντας μαζί σας τις ανέσεις του... Ότι κοιμάστε εκεί ακριβώς που θέλετε. Ότι ξυπνάτε και παίρνετε το πρωινό σας μέσα στο δάσος ή δίπλα στη θάλασσα. Ότι φεύγετε όποτε θέλετε και δεν πληρώνετε για τη διαμονή σας. Σας φαίνεται όνειρο; Κάποιοι, όμως, κάνουν όλα τα παραπάνω κι ακόμη περισσότερα, γιατί προτιμούν να κάνουν διακοπές με αυτοκινούμενο.
Η ενοικίαση ενός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου είναι η εναλλακτική λύση για να ζήσει ο κάθε ένας τις χαρές και τις ιδιαίτερες στιγμές ενός κάμπινγκ σε δικό του όμως χώρο....Οι τιμές ενοικίασης ξεκινούν από 90 ευρώ την ημέρα και μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 6 άτομα.


Τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα διατίθενται προς ενοικίαση τα απλά τροχόσπιτα ρυμουλκούμενα ωστόσο διατίθενται μόνο προς αγορά.

Η επαφή με τη φύση, η απόλυτη ελευθερία που έχει ο ταξιδιώτης να επιλέξει τον χρόνο και τον προορισμό των διακοπών του χωρίς δεσμεύσεις και η αμεσότητα της γνωριμίας με τοπικά έθιμα και ανθρώπους είναι τα στοιχεία που έχουν μετατρέψει το τροχόσπιτο και το αυτοκινούμενο στο μέσο «φετίχ» για περιπετειώδεις εξορμήσεις.

Τα τροχόσπιτα και τα αυτοκινούμενα πάνε παντού, παρέχουν στέγη στους εκδρομείς ακόμα και στις περιοχές που δεν υπάρχει η παραμικρή τουριστική υποδομή και, φυσικά, δίνουν τη δυνατότητα για διακοπές με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Πέρσι η οικονομική κρίση υποχρέωσε πολλούς, κυρίως νέους, ανθρώπους να αναζητήσουν εναλλακτικούς τρόπους για να κάνουν τις διακοπές τους. Αποτέλεσμα ήταν να αυξηθούν κατά 20% σε σχέση με το 2010 οι ενοικιάσεις αυτοκινούμενων και να ζωηρέψει το ενδιαφέρον για απόκτηση τροχόσπιτου. Φέτος όμως τα πράγματα άλλαξαν, η κρίση χτύπησε και την ενοικίαση αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, με αποτέλεσμα να καταγράφεται μείωση της τάξης του 20-25 %.

Για τις τιμές, τα πλεονεκτήματα και τις απαιτήσεις των διακοπών με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο μίλησε στο «Διακοπές 2012» ο Γιώργος Παναγούλιας, ιδιοκτήτης εταιρίας ενοικιάσεων και πωλήσεων αυτοκινούμενων τροχόσπιτων...

Στους δημοφιλέστερους προορισμούς για όσους επιλέγουν διακοπές με τροχόσπιτο, είναι η Πελοπόννησος, η Στερεά Ελλάδα, η Λευκάδα η Χαλκιδική και η Εύβοια.

Και μην ξεχνάτε ότι το μεγάλο πλεονέκτημα του τροχόσπιτου είναι ότι σου προσφέρει τις ανέσεις του σπιτιού σου λίγα μέτρα από το κύμα, σε όποια παραλία θές, και την άνεση να αλλάξεις εύκολα παραλία όταν θέλεις.

 Διαγωνισμός για τους ακροατές του Αθήνα 984

Νέος διαγωνισμός για τους ακροατές του Αθήνα 984 από το ένθετο «Διακοπές 2012...Θα πάμε» διεξάγεται αυτή την εβδομάδα, 2 έως 6 Ιουλίου.

    1 τυχερός κερδίζει διανυκτερεύσεις για 2 άτομα για 5 ημέρες στο ξενοδοχείο Φλοίσβος στην Σητεία της Κρήτης     1 τυχερός κερδίζει διανυκτερεύσεις για 2 άτομα για 5 ημέρες στο ξενοδοχείο Crystal στην Σητεία της Κρήτης     1 τυχερός κερδίζει διανυκτερεύσεις για 2 άτομα για 5 ημέρες στο ξενοδοχείο Lassion Golden Bay στην Σητεία της Κρήτης     1 τυχερός κερδίζει 4 διανυκτερεύσεις για 2
Keywords