Νέο κύμα κακοκαιρίας

Σε κλοιό κακοκαιρίας και πάλι η χώρα, με την ΕΜΥ να προβλέπει έντονες χιονοπτώσεις και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ώρες και στην Αττική. Κλειστές -λόγω παγετού- η Πάρνηθος από το τελεφερίκ, ο δρόμος από Πεντέλη προς Νέα Μάκρη και η Λεωφόρος Χασιάς - Δερβενοχωρίων, στο ύψος Μονής Κλειστών. Έν τω μεταξύ, άλλη μία θερμαινόμενη αίθουσα άνοιξε ο Δήμος Αθηναίων για την προστασία των αστέγων από το ψύχος. Την ίδια ώρα συνεργεία του δήμου πραγματοποιούν επιτόπιες

παρεμβάσεις , με την συνδρομή του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου, προσφέροντας στους άστεγους συμπολίτες μας, κουβέρτες, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.


Ανοιχτές παραμένουν τρεις θερμαινόμενες αίθουσες του Δήμου Αθηναίων, στα γραφεία της Δημοτικής κοινότητας στον Κολωνό, στη λέσχη φιλίας στη Γκράβα και η λέσχη φιλίας του Αγίου Παύλου (Μαμούρη 22).

Σε 24ωρη λειτουργία το τετραψήφιο νούμερο 1595 για την εξυπηρέτηση του δημότη.

Λόγω της κακοκαιρίας και ο Ξενώνας Αστέγων του δήμου Πειραιά ''Η Ανακούφιση'', στην Ομηρίδου Σκυλίτση 19, δέχεται για φιλοξενία τους άστεγους της πόλης. Τηλέφωνο πληροφοριών 210-4133 187.

Επίσης το Γυμναστήριο ''Παναγιώτης Σαλπέας'', στην Ακτή Ξαβερίου 1, θα λειτουργήσει συμπληρωματικά και θα υποδέχεται τους άστεγους της πόλης, εφόσον έχουν καλυφθεί οι θέσεις στο Ξενώνα Αστέγων. Τηλέφωνο πληροφοριών 210 - 42 82 231-237

Διαβάστε την προηγούμενη είδηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα