«Δεν υπάρχει έξωση, αλλά χρωστάει ο ΠΑΟ»

Ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Πέτρος Γαλακτόπουλος σε σημερινή του συνέντευξη, ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα έξωσης του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Γαλακτόπουλος στον Sentra 103.3:

Σχετικά με τη σύμβαση των «πράσινων»: «Τα χρήματα αυτά είναι απαιτητά εδώ και μια τετραετία. Δεν μπορώ να κουρεύω εγώ δάνεια ή
τα χρέη της πολιτείας. Η σύμβαση του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό έχει λήξει εδώ και τέσσερα χρόνια. Ξαφνικά και ενώ δεν έχουμε συμβόλαιο μας λένε ότι τους χρωστάμε λεφτά. Όταν τους είπαμε να έρθουν να δούμε πόσα χρωστάμε δεν ήρθαν»

Για το ποσό που χρωστάει η ΚΑΕ: «Στα πλέι οφ είπαμε στον κ. Γιαννακόπουλο: «Ελάτε κ. Πρόεδρε να λύσουμε τους λογαριασμούς μας, αρκεί όμως να αποσύρετε την επιστολή». Πράγμα που δεν έγινε. Νομικά , δεν γίνεται μία ομότυπος εταιρία να πάρει μια ανώνυμη. Οπότε είπαμε, ελάτε να εξοφλήσετε το χρέος, το οποίο είναι 670.000 ευρώ και αφορά την περίοδο 2012-2013. Αυτό το υπόλοιπο δεν είχε κανονιστεί εδώ και τέσσερα χρόνια»

Για το ποσό ενοικίασης του ΟΑΚΑ: «Τους προτείναμε να έρθουν και να παίξουν τη νέα σεζόν και να αποπληρώνουν το υπόλοιπο έναντι και αν κερδίσουν το δικαστήριο, να τα πάρουν όλα πίσω. Εμείς θέλουμε αυτό το ποσό που τους είπαμε συν τον Φ.Π.Α Αυτοί είναι κανονισμοί του ΟΑΚΑ. Εγώ δεν μπορώ να πω αν η τιμή πρέπει να πέσει ή όχι. Η τιμή ενοικίασης για το ΟΑΚΑ είναι σταθερή. Τις τιμές τις έχει θέσει η πολιτεία. Ο διευθυντής ξέρει καλύτερα και περισσότερα για το θέμα αυτό»

Για την μη υπογραφή νέας σύμβασης: «Μόλις τελείωσε η σεζόν 2011-2012 είπαμε να φτιάξουμε καινούρια σύμβαση. Δεν θυμάμαι αν το ποσό προ τετραετίας είναι ίδιο με το τωρινό. Δεν υπάρχει έξωση από πλευράς ΟΑΚΑ. Φυσικά και θα κινηθούμε νομικά για το θέμα. Αν φύγει ο Παναθηναϊκός από το ΟΑΚΑ θα γίνει κάτι άλλο. Δεν έχουμε στο μυαλό μας κάτι συγκεκριμένο, αλλά την απόφαση θα την πάρουμε μόλις κλείσει το θέμα με τον Παναθηναϊκό»
Keywords
Τυχαία Θέματα