«Δεν έκανε δωρεά για το Νεπάλ ο Ρονάλντο»

Η φιλανθρωπική οργάνωση, "Save the Chlidren", εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας διαψεύδει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο διέθεσε το ποσό των 7.000.000 ευρώ, για τους σεισμοπαθείς του Νεπάλ.

Σάλος έχει "ξεσπάσει" στην Ισπανία με επίκεντρο τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο. Πριν από μερικές ημέρες ο Πορτογάλος άσος φερόταν να είχε διαθέσει το ποσό των 7.000.000 ευρώ, ως οικονομική βοήθεια στους πληγέντες

από τον φονικό σεισμό του Νεπάλ, που άφησε πίσω του πάνω από 9.000 νεκρούς κι άλλους 20.000 τραυματίες.

Ωστόσο, η φιλανθρωπική οργάνωση, "Save the Chlidren", με ανακοίνωσή της, διαψεύδει τη συγκεκριμένη είδηση.

"Ο παγκόσμιος πρεσβευτής, Κριστιάνο Ρονάλντο, χρησιμοποίησε την επιρροή του για να κινητοποιήσει τον κόσμο γύρω από την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκονται αναρίθμητα παιδιά εκεί έξω, όπως και οι πληγέντες από το σεισμό του Νεπάλ.

Όμως, τα πρόσφατα δημοσιεύματα που έκαναν αναφορά σε κατάθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη φιλανθρωπική οργάνωση, "Save the Chlidren", είναι λανθασμένα", ανέφερε στην επίσημη ανακοίνωση ο φιλανθρωπικός οργανισμός.

Πλέον, αναμένεται κι η αντίδραση του 30χρονου άσου, με τα πορτογαλικά και ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως η μοναδική κίνησή του για να βοηθήσει τους πληγέντες ήταν μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα