Δεν χαλάει του Καπίνο στη Μάιντς

Η εμπλοκή που προέκυψε χθες, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, στην τελική διαπραγμάτευση του Στέφανου Καπίνο με τη Μάιντς δεν φαίνεται ικανή για να χαλάσει τη μεταγραφή του 20χρονου γκολκίπερ στη γερμανική ομάδα.
Η διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει να κάνει κυρίως με κάποιες εγγυήσεις που ζητούσε η πλευρά του παίκτη ως προς τις συμμετοχές του και λιγότερο ως προς το οικονομικό, ωστόσο όπως ανέφεραν χθεσινοβραδινές πληροφορίες από τη Γερμανία, η απόσταση των δύο πλευρών δεν δείχνει αγεφύρωτη και το θέμα
αναμένεται να τελειώσει -πιθανότατα μέχρι σήμερα το βράδυ- θετικά, με τον Καπίνο να υπογράφει 4ετές συμβόλαιο. Οι «πράσινοι» άλλωστε τα έχουν ήδη βρει με τη Μάιντς στο ποσό των 2,25 εκατ. ευρώ που θα καταβληθεί σε δύο δόσεις.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον διάδοχο του νεαρού γκολκίπερ, καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν πως αυτός θα είναι Ισπανός, με τον Νίκο Νταμπίζα να έχει ήδη προχωρημένες επαφές με δύο στόχους από την Ιβηρική Χερσόνησο. Οι Ισπανοί τόνιζαν χθες βράδυ πως οι «πράσινοι» φέρεται να έχουν τσεκάρει τις περιπτώσεις του 30χρονου γκολκίπερ Ισμαέλ Φαλκόν ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Έρκουλες και του 26χρονου Ραούλ Φερνάντεθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός στη Νουμάνθια.
Keywords
Τυχαία Θέματα