Δεν μπόρεσε ο Παναθηναϊκός (0-0)

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ζήτησε απο τους ποδοσφαιριστές του μάχη για την πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός όμως αν και προσπάθησε ουσιαστικά δεν απείλησε ποτέ την Μάλαγα. Το τελικό 0-0 έστειλε τους πράσινους στο Europa League και τους Ισπανούς στον... πόλεμο των άστρων. Στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το
πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα. Ενα σουτ του Ισκο στο 14’ και ένα του Ελισέου στο 29’ ήταν οι μοναδικές αξιόλογες ευκαιρίες σε αυτό το διάστημα, όπου ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε ούτε μία στιγμή.Πρώτο... δείγμα ευκαιρίας για τους Πράσινους ήταν στο 53’ σε μία σέντρα του Κατσουράνη, με τον Καμπαγέρο να μπλοκάρει προ του Φορναρόλι, ενώ πρώτη και μοναδική απειλή ήταν στο 58’ με το φάουλ του Χριστοδουλόπουλου. Η Μάλαγα, η οποία κράτησε με σχετική άνεση το υπέρ της αποτέλεσμα, απείλησε με τον Τουλαλάν στο 52’ και με τον Χοακίν στο 82’, ενώ είχε ακυρωθέν γκολ στο 88’ με την κεφαλιά του Ουέλιγκτον.
Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός δεν πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που θα του έδινε μεγάλη οικονομική ανάσα, αλλά θα συνεχίσει σε εκείνους του Γιουρόπα Λιγκ. Η κλήρωση είναι την Παρασκευή 31 Αυγούστου.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Βύντα, Πίντο, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Κατσουράνης (71’ Μαρίνος), Ζέκα (46’ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό, Φορναρόλι (73’ Τοτσέ).
ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Γκάμεζ, Ουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Μονρεάλ, Καμάτσο, Τουλαλάν, Χοακίν (92’ Πορτίγιο), Ισκο, Ελισέου (88’ Ντούντα), Ολινγκά (63’ Χουάνμι).
Keywords
Τυχαία Θέματα