Δάκρυα στο 500ο ματς στη Λεωφόρο

Την πρώτη του ήττα μετά από έντεκα χρόνια και εξηνταπέντε ματς γνώρισε ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας καθώς ηττήθηκε από τον Πανθρακικό με 2-1 στο 500ο παιχνίδι από καταβολής Α' Εθνικής στο "Απόστολος Νικολαϊδης". Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ο Σέρεμετ και σκόρερ οι Ζεκίνια, Ρομέου.Στο 500ο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο
Αλεξάνδρας έμελλε να σταματήσει το αήττητο που κρατούσε για 66 ματς το Τριφύλλι και για έντεκα σεζόν καθώς είχε να χάσει στο "Απόστολος Νικολαϊδης" από τη σεζόν 2002-2003.

Η ομάδα που έβαλε τέλος σε αυτό το σερί του Παναθηναϊκού ήταν ο Πανθρακικός ο οποίος συνέχισε την πολύ καλή και αήττητη πορεία του για έξι συνεχόμενα παιχνίδια και με κορυφαίο τον Σέρεμετ και σκόρερ τους Ζεκίνια και Ρομέου πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη στην Λεωφόρο.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαϊδης"

Καιρός:

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Σταθόπουλος (Ηλείας)

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (60' Ντίνας), Ατζαγκούν (51' Φιγκερόα), Μπεργκ

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Έμποου, Κάσες (85' Χρήστου), Ζεκίνια, Μπαϊκαρά, Ρομέου (79' Χασομέρης).

Γκολ: 67' Φιγκερόα/18' Ζεκίνια, 75' Ρομέου

Κίτρινες κάρτες: 43' Λαδάκης, Σέρεμετ
Keywords
Τυχαία Θέματα