Χρόνια πολλά ΑΘΗΝΑ984!

Τα 25α του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο Α984 και σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε στις 21.00 την παράσταση με τίτλο «ΜιΦαΣολΛΑΣιΡε... Ύφεση» ή αλλιώς«Μη Φας Όλα Συ Ρε!... Ύφεση».

Στη συνέχεια θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτι, που θα ξεκινήσει από το αμφιθέατρο και θα απλωθεί στον προαύλιο χώρο του σταθμού στην Τεχνόπολη, με μία περφόρμανς της Αφρικανικής Σχολής Χορής "Σελί Κανού"και δύο λάιβ με τους Λέιζι Τρέινς και τους Σουίνγκ Τζένερις.

«ΜιΦαΣολΛΑΣιΡε... Ύφεση» ή «Μη Φας

Όλα Συ Ρε!... Ύφεση»
Πέμπτη 31 Μαΐου Ώρα: 20.00

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το «ΜΙΦΑΣΟΛΑΣΙΡΕ... ΥΦΕΣΗ» ή καλύτερα το «ΜΗ ΦΑΣ ΟΛΑ ΣΥ ΡΕ!... ΥΦΕΣΗ» είναι ένα μίγμα από διαχρονική ποιοτική μουσική και επίκαιρο θεατρικό λόγο. Το έργο γράφτηκε ειδικά για τα γενέθλια του «Αθήνα 9.84» από την ομάδα «Όπερα Νέων» και προσφέρει μια άλλη ματιά στα σοβαρά και τα παράλογα της εποχής μας, αλλά και μια νέα προοπτική για ό,τι αποκαλούμε «σοβαρή ή κλασσική» μουσική -κλασσική όχι με την αυστηρή έννοια των ειδικών, αλλά με ό,τι αποκαλούμε εμείς οι μη εξειδικευμένοι κλασσική. Όλα αυτά, στην υπηρεσία του γέλιου, της καλής διάθεσης, της ψυχαγωγίας και της καλής διασκέδασης!

Κείμενο - Σκηνοθεσία - Επιμέλεια σκηνικού χώρου - Επιμέλεια κοστουμιών: Σίμος Παπαναστασόπουλος, Γιώργος Ποτίδης
Μουσική προετοιμασία και πιάνο: Μαριλίνα Τζελέπη Κίνηση - χορογραφία: Εύη Πονηρίδου
Παίζουν και τραγουδούν οι Αναστάσιος Λαζάρου, Μαρία Λυμπεράκου, Αναστάσιος Στέλλας και Μαριλίνα Τζελέπη
Για το φωτισμό συνεργάζεται ο Γιώργος Βαζαίος
Στα κινηματογραφημένα στιγμιότυπα κάμερα και μοντάζ έχει κάνει ο Γιώργος Οικονομέας
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί Γιώργος Ποτίδης και Ευγενία Παγκάλου
Συμμετέχει ακόμα ο Σίμος Παπαναστασόπουλος και οι δημοσιογράφοι και παραγωγοί του «Αθήνα 9.84» Απόστολος Βαξεβανέλλης και Δώρα Αποστόλου 

Ας ακούσουμε τι είπε για την παράσταση το μέλος της Όπερας Νέων, Αναστάσιος Στέλλας, ο οποίος μίλησε στη Νάνσυ Αγγελοπούλου. 

Keywords
Τυχαία Θέματα