Χάμιλτον: «Έπαιρνε αναβολικά ο Άρμστρονγκ»

Ο πρώην συναθλητής του Λανς Άρμστρονγκ, Τάιλερ Χάμιλτον αποκάλυψε ότι ο ζωντανός θρύλος της παγκόσμιας ποδηλασίας έκανε χρήση αναβολικών μπροστά στα μάτια του.Ο Αμερικανός ποδηλάτης, Τάιλερ Χάμιλτον, σε συνέντευξή του στην εκπομπή του CBS "60 λεπτά", προέβη στη συγκεκριμένη αποκάλυψη, προκαλώντας την άμεση απάντηση του εφτά φορές νικητή του γαλλικού ποδηλατικού γύρου.Ο Τάιλερ Χάμιλτον είπε συγκεκριμένα: «Είδα ερυθροποιητίνη στο ψυγείο
του. Τον είδα να κάνει χρήση με ένεση περισσότερες από μία φορά, όπως έκανα κι εγώ πάρα πολλές φορές. Ο Άρμστρονγκ έπαιρνε ό,τι παίρναμε όλοι η πλειοψηφία των ποδηλατών. Υπήρχε ερυθροποιητίνη, τεστοστερόνη, μετάγγιση αίματος". 
 
Φυσικά, οι συγκεκριμένες δηλώσεις μόνο στο ντούκου δεν θα μπορούσαν να περάσουν από την πλευρά του Άρμοστρονγκ, με το δικηγόρο του να λέει λίγο αργότερα:«Η απληστία και η πείνα για δημοσιότητα δεν μπορούν να αλλάξουν τα γεγονότα: ο Λανς Άρμστρονγκ είναι ο αθλητής που έχει περάσει από τους περισσότερους ελέγχους ντόπινγκ στην ιστορία του αθλητισμού. Εχει περάσει περίπου από 500 ελέγχους στα 20 χρόνια της αγωνιστικής του παρουσίας». Ο ίδιος ο Άρμοστρονγκ έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter, όπου τον ακολουθούν 2.850.000 άτομα: «20+ χρόνια καριέρας. 500 έλεγχοι ντόπινγκ παγκοσμίως, εντός κι εκτός διοργανώσεων. Κανένα θετικό δείγμα. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω».
Keywords
Τυχαία Θέματα