Χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ γυναικών

Η Κατερίνα Ζέρβα και η Αθηνά-Μαρία Αγγελοπούλου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Αμβούργου.

Η 17χρονη Κατερίνα Ζέρβα και η 18χρονη Αθηνά-Μαρία Αγγελοπούλου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων στο Αμβούργο.

Στις δηλώσεις της η Ζέρβα ανέδειξε το μόχθο των δύο κοριτσιών, λέγοντας "προπονούμαστε επτά ώρες την ημέρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Οι αντίπαλοι μας ήταν δύσκολοι και ο καιρός σήμερα δεν ήταν

καλός".

Οι Ελληνίδες τερμάτισαν σε χρόνο οκτώ λεπτά και 34:88 δευτερόλεπτα. Το χρυσό μετάλλιο κέρδισαν οι Ρουμάνες Έλενα Λογκοφάτου και Νικολέτα Πασκάνου και το αργυρό οι Γερμανίδες Τίνα Κρίστμαν και Φρανσίσκα Κάμπμαν.

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές η Σοφία Ασουμανάκη στο σκιφ ήταν τέταρτη. Στην 5η θέση στην τετράκωπο άνευ κατετάγησαν οι Κωνσταντίνος Λεμονας, Γιώργος Παπασακελαρίου, Χαριζάνης Αθανασίου και Νίκος Βλάχος Στην 6η θέση τερμάτισαν οι Νίκος Κακούρης και Θωμάς Καραμήτρος στη δίκωπο άνευ, όπως και οι Γιάννης Πέτρου και Στέφανος Ντούσκος στο διπλό σκιφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα