Χαιρετισμός Παπαρήγα στη ΚΝΕ

Σε κανέναν δεν αξίζει να μοιραζόμαστε την ελεημοσύνη των χορτάτων, οι εκμεταλλευτές να γευτούν απλόχερα την ταξική μας οργή και τον ταξικό μας αγώνα, ανέφερε στον χαιρετισμό του στο 38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή», ο γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης.

Ο κ. Χιώνης είπε ότι ο ταξικός αγώνας πρέπει να στραφεί και εναντίον των διαχειριστών της εξουσίας των εκμεταλλευτών, των συμβιβασμένων με αυτήν και όσων «θέλουν να γίνουμε οι

δούλοι του 21ου αιώνα».

Ο γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ είπε ότι στον δρόμο της λαϊκής αντεπίθεσης για την λαϊκή εξουσία έχει θέση κάθε εργαζόμενος νέος και νέα, ενώ κάλεσε την νεολαία να γνωρίσει τις πολιτικές θέσεις του ΚΚΕ «από πρώτο χέρι και όχι από εκείνους που τις διαστρεβλώνουν για να χτυπήσουν το κόμμα».

Ο κ. Χιώνης χαιρέτισε τις δεκάδες αντιπροσωπείες διεθνών κομμουνιστικών και προοδευτικών νεολαιών που βρίσκονται στο Φεστιβάλ, ευχαρίστησε ιδιαίτερα όσους συνέβαλαν στην διοργάνωσή του και τόνισε ότι το Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή» αντέχει και εξελίσσεται καθώς το ΚΚΕ και η ΚΝΕ «δεν απαρνήθηκαν τα επαναστατικά ιδανικά».

Επίσης ο γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ τόνισε την σημασία της διοργάνωσης του Φεστιβάλ στο Πάρκο «Τρίτσης», λέγοντας πως το πάρκο απέκτησε ζωή αυτές τις ημέρες, «καθώς έχει παραδοθεί στον αργό θάνατο με ευθύνη της κυβέρνησης και των προηγούμενων με σκοπό να το παραχωρήσουν στους ιδιώτες, όπως και το Ελληνικό και τον Ελαιώνα, καθώς για τους αστούς οι λαϊκές ανάγκες και τα δικαιώματα είναι ‘κόστος'».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα