Μπολτ ... «Σαν κεραυνός»!

Απολαυστικός και συνάμα αποκαλυπτικός είναι ο Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες με τον τίτλο «Σαν κεραυνός», φανερώνει άγνωστες πτυχές του εαυτού του.


Ο κορυφαίος σπρίντερ των τελευταίων χρόνων μιλάει για την μαριχουάνα, την οποία «έχω δοκιμάσει» για τις γυναίκες που «έπεφταν στα πόδια μου» κι άλλα πολλά!

«Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται ακατάλληλο για έναν Ολυμπιονίκη. Το έχω κάνει μόνο μία φορά και το έχω μετανιώσει. Όταν έπαιζα μπάλα με φίλους, στο πάρκο υπήρχε πάντα μία ομάδα παιδιών που κάπνιζαν.

Μία ημέρα υπέκυψα

στον πειρασμό αλλα μόλις δοκίμασα σκέφτηκα πως ήταν αηδιαστικό. Αισθάνθηκα λίγο κουρασμένος, το αποτέλεσμα ήταν δυνατό και υπέφερα από ιλίγγους» είπε ο Μπολτ για τη χρήση μαριχουάνας που έκανε πιτσιρικάς.

Οσον αφορά στις σχέσεις του με τις γυναίκες είπε «Οι γυναίκες έπεφταν στα πόδια μου, κυρίως από τη στιγμή που έγινα επαγγελματίας αθλητής. Δεν ήταν κάτι το νέο για μένα αλλά μετά το Πεκίνο η κατάσταση άλλαξε. Μπορούσα να έχω οποιαδήποτε γυναίκα ήθελα.

Πήγαινα σε ένα νυχτερινό κέντρο και σκεφτόμουν: «Χμ, ποια να διαλέξω; Εσένα; Εσένα; Όχι, εσένα! Έλα. Για έναν άνδρα, ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Επιπλέον, ήμουν 22 ετών και ήμουν γεμάτος από ζωή. Αισθανόμουν σαν ένα μικρό παιδί σε ένα κατάστημα με καραμέλες!»

Τέλος για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο αναφέρει: «Το ξέρω, μοιάζει με τρέλα. Εγώ όμως το βλέπω έτσι... Ενας προπονητής θα έπρεπε να δώσει μία ευκαιρία σε έναν παίκτη. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να είμαι αρκετά τυχερός για να παίξω σε μία αγγλική ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα