Κρίσιμη συνεδρίαση

Σε εξέλιξη από τις 10 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πριν από λίγο έγινε μια μικρή διακοπή, προκειμένου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργος Αλέξης Τσίπρας να συνομιλήσουν τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. Η σύσκεψη των αρχηγών, η οποία

ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί, θα συνεχιστεί μετά την ολοκλήρωση της τηλεφωνικής συνομιλίας.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετέβη στο Προεδρικό συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη.Λίγο νωρίτερα, είχαν προσέλθει, κατά σειρά, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννημάτα, ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης, ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκης και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας.

Υπενθυμίζεται ότι τη σύγκληση των αρχηγών ζήτησε, χθες το βράδυ, από τον κ. Παυλόπουλο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των δημοψηφίσματος.

Σημειώνεται πως ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα