Αποβολή για την Βοσνία

Από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα αποβλήθηκε η εθνική Βοσνίας μετά από σχετική απόφαση της ΦΙΦA. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της συγκεκριμένης χώρας δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας και εξακολουθούσε να έχει ταυτόχρονα τρεις προέδρους. Συγκεκριμένα, αυτή την στιγμή στη Βοσνία υπάρχουν ένα πρόεδρος κροατικής καταγωγής, ένας βοσνιακής και ένας σερβικής.

Οι προσπάθειες τόσο της FΦΙΦA, όσο και της ΟΥΕΦA δεν απέδωσαν καρπούς και πλέον η συγκεκριμένη απόφαση έμοιαζε με «μονόδρομο». Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βοσνίας τονίζει πως η απόφαση είναι προσωρινή
και πως σύντομα θα υπάρξει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, προκειμένου να μην τελειώσει άδοξα η προσπάθεια της χώρας για πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012.

Η Βοσνία έχει επτά βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, στον τέταρτο όμιλο των προκριματικών, όπου προπορεύεται η Γαλλία. Στον όμιλο συμμετέχουν επίσης και οι Αλβανία και Λευκορωσία, οι οποίες έχουν από οκτώ βαθμούς, έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο.
Keywords
Τυχαία Θέματα