Αποθέωσαν τους Scorpions

Ήταν μια ατμοσφαιρική και συγκινητική βραδιά, η χθεσινή στον Λυκαβηττό. Πρωταγωνιστές ήταν οι Scorpions, οι οποίοι έδειξαν για ακόμη μια φορά, πόσο αγαπούν την Ελλάδα.
Στο θέατρο, όπου κυμάτιζαν σημαίες από την Ισπανία, τη Βραζιλία, τη Ρωσία, τη Γαλλία

και τη Νορβηγία, δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα. Το συγκότημα βγήκε τη σκηνή, η οποία θύμιιζε αρχαία Ελλάδα, λίγο πριν από τις 9 το βράδυ.

Ξεκίνησε με τραγούδια των early 70's, κάποια από αυτά μάλιστα δεν είχαν παιχτεί ποτέ ζωντανά και στη συνέχεια ξεσήκωσε τους fans με τα γνωστά σε όλους "Rock you like a hurricane", "There's no one like you", "Wind of change", "Send me an angel", και όχι μόνο.

Βέβαια, πρέπει σε αυτό το σημείο να τονιστεί ότι σε καμία περίπτωση αυτές οι βραδιές, χθεες και απόψε, δεν είναι καθαρά μια ροκ συναυλία.

Οι θρυλικοί Σκορπιοί αυτή τη φορά δεν ήρθαν να μας κάνουν να ιδρώσουμε, αλλά για να μας συγκινήσουν. Οι συναυλίες θα μαγνητοσκοπηθούν για το MTV UNPLUGGED και το DVD, που θα προκύψει θα κυκλοφορήσει σε 47 χώρες.

Ίσως πιο "άγρια" θα είναι τα πράγματα το Σάββατο, τελευταία μέτα των συναυλιών, αφού τότε οι fans θα είναι όρθιοι στην αρένα και όχι καθήμενοι, όπως τις προηγούμενες δύο βραδιές.

Απόψε η συναυλία ξεκινά στις 8.30 και ελάχιστα είναι τα εισιτήρια που απομένουν. Η βραδιά του Σαββάτου, τρίτη και τελευταία, είναι sold out.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαστεφάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα