Αποθέωσαν τον Ραούλ

Νοσταλγία και συγκίνηση έδωσαν ραντεβού χθες βράδυ στο «Μπερναμπέου» στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι προς τιμήν του Ραούλ. Η «σημαία» της Ρεάλ χάρισε μαγικές στιγμές στους 80.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες για να αποθεώσουν το είδωλό τους.Η Ρεάλ Μαδρίτης τίμησε χτες βράδυ τον μεγάλο αρχηγό της, Ραούλ, ο οποίος φόρεσε ξανά τη φανέλα με το «7» και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Εκδηλώσεις λατρείας από σύσσωμο το «Μπερναμπέου», που κόντεψε να εκραγεί όταν ο Ραουλίτο σκόραρε το πρώτο τέρμα των «μερένγκες».

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ραούλ

άλλαξε φανέλα και αγωνίστηκε με την τωρινή του ομάδα, την Αλ Σαντ. Το παιχνίδι τελείωσε 5-0 υπέρ των γηπεδούχων, όμως αυτό ελάχιστη σημασία έχει. Με τη λήξη, αφού πρώτα οι συμπαίκτες του τον πέταξαν στον αέρα, ο μεγάλος αρχηγός πήρε ένα «καπότε» (το παραδοσιακό πανί με το οποίο ο ταυρομάχος εκτελεί χορευτικές φιγούρες γύρω από τον ταύρο) και χάρισε μια μικρή επίδειξη στο κοινό που πλέον παραληρούσε, ενώ αμέσως μετά έβγαλε τη φανέλα με το νούμερο «7» και τη χάρισε στον Κριστιάνο. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον ύμνο της Ρεάλ από τη μεγαφωνία του γηπέδου και τις εκδηλώσεις λατρείας των φιλάθλων προς τον Ραούλ τη στιγμή που αποχωρούσε από το γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα