Απολογήθηκε η Μέταλιστ

Απολογήθηκε η Μέταλιστ για συμμετοχή σε στημένα παιχνίδια και είναι πιθανό η UEFA να γνωστοποιήσει απόψε την απόφασή της . Όπως γράφεται συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα "itar-tass.com" "η εκδίκαση στο αρχηγείο της UEFA στη Νιόν διήρκησε δύο ώρες και σύμφωνα με τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας η απόφαση θα εκδοθεί μέσα σε 24 ώρες", κάτι που μεταφράζεται από τους Ουκρανούς ότι
η απόφαση θα ανακοινωθεί την Τετάρτη .

Στο ίδιο κείμενο ακόμη γράφεται πως αν η Μέταλιστ αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ τότε θα έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο CAS κατά της απόφασης και μέχρι να γνωστοποιηθεί η οριστική απόφαση θα μπορεί να συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και άρα θα αγωνιστεί κόντρα στην Σάλκε στις 21 Αυγούστου.

Η Μέταλιστ στο μεταξύ προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ελβετίας για να αντιμετωπίσει την καταδικαστική απόφαση του CAS, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ουκρανικής ομάδας, Κονσταντίν Μπρούερς. "Χθες (σ.σ. 12 Αυγούστου) προσφύγαμε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ελβετίας για να αντιμετωπίσουμε την απόφαση του CAS", τόνισε συγκεκριμένα.

Εξάλλου, παύθηκε από τα καθηκοντά του ο αθλητικός διευθυντής της Μέταλιστ, Εβγκένι Κρασνίκοφ, ο οποίος έχει τιμωρηθεί ήδη για εμπλοκή του στον φερόμενο ως στημένο αγώνα με την Καρπάτι. Οπως, πάντως, δήλωσε ο Μπρούερς αν η τελεσίδικη απόφαση αθωώνει τον Κρασνίκοφ τότε αυτός θα επιστρέψει στην θέση του.
Keywords
Τυχαία Θέματα