Αποκαλυπτήρια με... Ομόνοια

Το πιο δυνατό φιλικό της δίνει απόψε η ΑΕΚ με αντίπαλο την ομάδα της Κύπρου.

Την ευκαιρία να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, για πρώτη φορά την εφετινή σεζόν θα έχουν σήμερα στις 20.00 οι περισσότεροι φίλοι της ΑΕΚ που θα δώσουν το “παρών” στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα αντιμετωπίζει στο Ολυμπιακό

Στάδιο την Ομόνοια, στο πιο δύσκολο μέχρι τώρα φιλικό προετοιμασίας, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με τον Έλληνα τεχνικό να θέλει να... τσεκάρει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του και τους φίλους των κιτρινόμαυρων να περιμένουν με αγωνία τα αποκαλυπτήρια.

Εκτός όμως από το αγωνιστικό κομμάτι, ο συγκεκριμένος αγώνας έχει την ιδιαιτερότητά του και για ακόμα ένα λόγο καθώς η ΑΕΚ θα τιμήσει τον προπονητή της Ομόνοιας, Τόνι Σαβέβσκι για την προσφορά του στην ομάδα αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τα πλάνα των δύο τεχνικών ο Τραϊανός Δέλλας, είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του με εξαίρεση τον ανέτοιμο Μπρούνο Τσιρίλο την ώρα που ο Σαβέβσκι έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες λόγω και των αγώνων των εθνικών ομάδων αλλά λόγω τραυματισμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα