Στη Βουλή ο προφυλακισμένος Ηλ. Κασιδιάρης

Με προϊόντα τηλεφωνικών υποκλοπών που παρουσιάζονται σε ρωσικές και κινεζικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ο Ηλίας Κασιδιάρης προσπάθησε επανεμφανιζόμενος στη Βουλή, με αφορμή το αίτημα για άρση της ασυλίας του για την πολύκροτη υπόθεση Μπαλτάκου, να πείσει για τα περί πολιτικής σκευωρίας σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

Ο προφυλακισμένος βουλευτής,
επικαλέστηκε έναν υποτιθέμενο διάλογο μεταξύ ανώτατου κυβερνητικού παράγοντα - ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά - και ενός δικαστικού, με τον πρώτο να λέει στον δεύτερο να πει «στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια», εννοώντας τον κύριο Ισίδωρο Ντογιάκο, «τους τρεις που θα πάνε να φυλακίσουν τη Χρυσή Αυγή».

«Τώρα τρέξτε όσο θέλετε, τώρα άρχισα», απείλησε ο Ηλίας Κασιδιάρης και επιδόθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου υβρεολόγιο κατά του Πρωθυπουργού τον οποίο χαρακτήρισε αλήτη και χυδαίο, ενώ μίλησε για παράγκα και καρκίνωμα που υπάρχει στην ελληνική δικαιοσύνη.

Η Βουλή καλείται σήμερα να αποφασίσει και για την άρση ασυλίας δύο ακόμη βουλευτών της Χρυσής Αυγής, του Ηλία Παναγιώταρου και του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση για άσκοπους πυροβολισμούς στην κηδεία Ντερτιλή, ομοίως και για τον ανεξάρτητο Ευστάθιο Μπούκουρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα