Απέκλεισε πρόωρες κάλπες ο πρωθυπουργός

«Δε θα γίνουν πρόωρες εκλογές» δήλωσε ο πρωθυπουργός εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου μετά τη συνάντηση του με τον Κάρολο Παπούλια. Ο πρωθυπουργός τόνισε πως ο κ. Τσίπρας ζήτησε αυτό που απεύχεται ο ελληνικός λαός και φοβούνται οι αγορές, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι βουλευτές,σκεπτόμενοι με υπευθυνότητα, θα εκλέξουν το Φεβρουάριο νέο πρόεδρο. «Διανύσαμε πάρα πολύ δρόμο για να τινάξουμε όλα στα αέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.
Υποδεχόμενος

νωρίτερα τον κ. Σαμαρά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε «Είναι ενδιαφέροντα όσα έρχονται και όσα έγιναν. Έχουν αφήσει ίχνη» προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι η κατάσταση επιβάλλει την «ελάχιστη συνεννόηση».

«Η απάντηση του κ. Σαμαρά στην πρόταση διεξόδου που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει την εκτίμησή μας ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί την πολιτική συνεννόηση και επιλέγει την τεχνητή πόλωση και την αποσταθεροποίηση», τονίζει σε ανακοίνωση της, η αξιωματική αντιπολίτευση.

Στο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά «Το πρωί ζητούν θεσμική εκτροπή, το απόγευμα την ονομάζουν σταθερότητα και μιλούν για ομαλότητα την ώρα που σπέρνουν το φόβο της πολιτικής αστάθειας, όμως η δημοκρατία και το σύνταγμα έχουν τους δικούς τους κανόνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα