Απαράδεκτη η απόφαση για κινητοποιήσεις

Ξεκάθαρομήνυμα προς τους συνδικαλιστές της ΟΛΜΕέστειλε ο πρωθυπουργός από το βήμα τηςγενικής συνέλευσης του ΣΕΒ χαρακτηρίζονταςαπαράδεκτη την απόφαση για κινητοποιήσειςτων εκπαιδευτικών εν μέσω πανελλαδικώνεξετάσεω. Δεναντιδικούμε με τους εκπαιδευτικούςτους θέλουμε μαζί μας αλλά για να υπάρξεισταθερότητα και ανάπτυξη το δημόσιοσυμφέρον πρέπει να είναι πάνω απόσυντεχνιακές ιδιοτέλειες, είπε ο κ.Σαμαράς προσθέτοντας ότι αυτό το λέμεόχι μόνο προς τους εκπαιδευτικούς

αλλάπρος πάσα κατεύθυνση. Όσοι θέλουν νακυριαρχούν τα προνόμια των συντεχνιώνόπως παλιά, να το ξεχάσουν ανέφερεχαρακτηριστικά.

Οπρωθυπουργός υπεραμύνθηκε της οικονομικήςπολιτικής της κυβέρνησης προανήγγειλεμέτρα για την απενεχοποίηση τηςεπιχειρηματικότητας σημειώνοντας ότιζητούμενο για τη μείωση της ανεργίαςείναι η προσέλκυση επενδύσεων. Ο κ.Σαμαράς επισήμανε επίσης ότι εξασφαλίζουμετα προαπαιτούμενα για να πάρουμε έωςκαι τη δόση του Ιουνίου επισημαίνονταςότι θα σταματήσει το γνωστό θρίλερ μετην τρόικα και η επόμενη μείζοναδιαπραγμάτευση θα είναι τον Οκτώβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα