«Απαιτείται εθνική συνεννόηση»

"Δικαιωθήκαμε. Μας έλεγαν πρόθυμους και δεκανίκια, αλλά εμείς προείδαμε", ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" η Πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Στο ίδιο κλίμα ο εκπρόσωπος τύπου της Συμμαχίας Δημήτρης Ζαφειριάδης, μετά τη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου, δήλωσε πως σήμερα όλοι συνειδητοποιούν ότι για την αντιμετώπιση της κρίσης απαιτείται

συνεννόηση και συνεργασία από όλες τις υπεύθυνες δυνάμεις της χώρας.

"Απαιτείται η συγκρότηση κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία. Ο λαϊκισμός και η ανευθυνότητα δεν οδηγούν πουθενα. Είναι ώρα ευθύνης για όλους", ανέφερε ο κ. Ζαφειριάδης.

Παράλληλα ο γραμματέας της ΚΕ του κόμματος Γιάννης Οικονόμου δήλωσε πως "έπρεπε να φτάσουμε στο χείλος της αβύσσου και στον απόλυτο εξευτελισμό της πατρίδας, για να αναγκαστεί ο κ. Σαμαράς να πει ναι στη δανειακή σύμβαση" και τόνισε πως τώρα πρέπει "όλοι να πούμε όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό για τις πολιτικές που απαιτούνται προκειμένου η Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της".

Keywords
Τυχαία Θέματα