Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη

Σεμισή ώρα η προγραμματισμένη επίσημητελετή έναρξης στο Μέγαρο Μουσικής στοπλαίσιο ανάληψης της ελληνικής προεδρίαςστην Ευρωπαική Ένωση. Νωρίτερα, σε κοινέςδηλώσεις τους απο το Ζάππειο τόσο ο κ.Σαμαράς όσο και ο κ.Μπαρόζο εμφανίσθηκαναισιόδοξοι οτι η Ελλάδα αφήνει πίσω τηςτην κρίση με τον έλληνα πρωθυπουργό ναδίδει ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπισητων ζωτικών προβλήματων, όπως ηκαταπολέμηση της ανεργίας.

Αυτήη χρονιά θα είναι καλύτερη

από τιςπροηγούμενες με οικονομικούς όρους,δήλωσε ο κ. Μπαρόζο και χαρακτήρισε τηνΕλλάδα έμπειρο πιλότο, καθώς αναλαμβάνειτην πέμπτη προεδρία. Η Ελλάδα είναι πολύκαλά προετοιμασμένη και αποφασισμένηνα επιτύχει, είπε χαρακτηριστικά,εκτιμώντας ότι η χώρα φέτος θα βγει απότην ύφεση)

Κυκλοφοριακόμπλακ άουτ στο κέντρο της Αθήνας καθώςείναι σε ισχυ έκτακτα μέτρα λόγω τηςτελετής για την ανάληψη της προεδρίας.Συμφωνα με την τροχαία, κλειστές είναιη Βασ Σοφιας και στα 2 ρευματα, η ΒασΚωνσταντινου, η Σταδιου, η Βασ Αμαλίαςαπο Αμερικης, η Ακαδημίας από Ιπποκρατους,η Λ Συγγρου από φραντζή και η Πειραιώς.

Εντω μεταξύ κλειστοί παραμένουν οι σταθμοίτου ΜΕΤΡΟ σε Σύνταγμα και ΜέγαροΜουσικής.Εως τα μεσάνυχτα απαγορεύονταιοι διαδηλώσεις.

Στηνπλατεία Ομονοίας απώθησε η αστυνομίατα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που επιχείρησαννα πραγματοποιήσουν συγκέντρωσηδιαμαρτυρίας στα Προπύλαια για τηνανάληψη της Ευρωπαϊκής Προεδρίας απότην Ελλάδα, παρά την απαγόρευση που έχειεπιβάλει η Αστυνομία. Σημειώθηκανμικροεπεισοδια και περιορισμένη χρήσηχημικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα