Αντιδράσεις για το άρθρο του Γλέζου

Συζητήσειςπροκαλεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τοάρθρο του Μανώλη Γλέζου, στο οποίο ασκείσκληρή κριτική στην κυβέρνηση, για τηνέως τώρα στάση της, ζητώντας συγνώμηαπό το λαό γιατί συνήργησε στηνψευδαίσθηση. Όπως γράφει ο ευρωβουλευτης,«η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς,του Μνημονίου σε Συμφωνία και τωνΔανειστών σε Εταίρους, όπως και ότανβαφτίζεις το κρέας - ψάρι, δεν αλλάζειςτην προηγούμενη κατάσταση» και καλείτα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

να αντιδράσουν.

Κύκλοιτου Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι είναιπιθανόν ο Μανώλης Γλέζος να μην είναικαλά πληροφορημένος για τη σκληρήδιαπραγμάτευση η οποία συνεχίζεται μεστόχο την ανάκτηση της αξιοπρέπειαςτου ελληνικού λαού.

«Τηνώρα, που η δύσκολη μάχη βρίσκεται σεεξέλιξη περιμέναμε μια πιο δίκαιη καινηφάλια αποτίμηση από ένα στέλεχος τηςεμπειρίας και της διαδρομής του ΜανώληΓλέζου» τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργόςΕπικρατείας υπεύθυνος για το συντονισμότου κυβερνητικού έργου, ΑλέκοςΦλαμπουράρης.

"Αγαπώκαι σέβομαι το Μανωλη Γλεζο αλλά δεσυμφωνώ. Τούτη την ώρα χρειάζεται ναείναι δίπλα και οχι απέναντι στη νέακυβέρνηση και τον Τσιπρα", έγραψε πριναπό λίγο στο TWITER ο ευρωβουλευτής τουΣΥΡΙΖΑ Δημητρης Παπαδημουλης.

Αινιγματικότο tweet του υπεύθυνου οικονομικήςπολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δημοσίευσεστο λογαριασμό του το link που παραπέμπειστο άρθρο του Μανώλη Γλέζου, χωρίς όμωςνα κάνει κανένα σχόλιο για τα γραφόμενατου ευρωβουλευτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα