Αντιδράσεις για την συμφωνία

Αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την συμφωνία. Άρθρο στην ιστοσελίδα iskra.gr της Αριστερής Πλατφόρμας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «πατάει γκάζι για μνημόνιο-εξπρές» και προχωρά σε «αναίρεση ακόμα και κυβερνητικών νομοθετικών πρωτοβουλιών». Παράλληλα σχολιάζει πως ανομολόγητος στόχος της ηγεσίας είναι «να πεταχτούν έξω από τις λίστες οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
που υποστήριξαν το "ΟΧΙ" του ελληνικού λαού στα μνημόνια»

«Περισσότεροι κυβερνητικοί βουλευτές θα μπουν σε εντονότερο δίλημμα» με τα νέα μέτρα προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος.
ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη με άλλο πρόγραμμα από αυτό που πρέπει να εφαρμόσει τώρα, τόνισε μιλώντας στον Αθήνα 984 ο υπουργός υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής". Όπως είπε, χρειάζεται νέα εντολή με άμεσες εκλογές.

Αντιδράσεις εν τω μεταξύ σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προκαλούν τα σενάρια περί πρόθεσης του Μαξίμου να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές μετά την ψήφιση της συμφωνίας από τη Βουλή.

Να απέχουν οι βουλευτές της ΝΔ από την ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο, θα προτείνει ο Άδωνις Γεωργιάδης στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος όπως προανήγγειλε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε, ο ευρωπαϊκός δρόμος είναι καλός, αλλά «δεν μπορεί η ΝΔ να ψηφίσει μέτρα που απέφευγε μετά βδελυγμίας όταν ήταν κυβέρνηση».
Keywords
Τυχαία Θέματα